Hete temperaturen vragen om lichte gerechten, toch? Of zo heb ik het toch graag! Voor mij smaakt er bij plus 28 graden niets beter dan een frisse salade met alles erop en eraan. Deze week ging ik met bulgur aan de slag. Bulgur is een graanproduct gemaakt van verschillende soorten tarwe, maar meestal van durum. […]
Blondies, de tegenhanger van de welbekende brownies! Om de herfst helemaal tot in je keuken te brengen maakte ik deze blondies met gember en amandelen. Daarnaast gebruikte ik ook maple syrup of esdoornsiroop – een zoete stroop dat gemaakt wordt van de wortels van de esdoorn. Maple syrup is een “hip” ingrediënt om mee te […]
De aziatische en oosterse keuken is nog steeds één van mijn favoriete keukens! Overlaatst kookte ik voor mijn bubbel een aziatische sharing dishes en kreeg ik complimenten over mijn aziatische kipsatés met pindasaus dus voila! Om een volwaardige maaltijd voor te schotelen maakte ik nog kerrie groenten en zilvervliesrijst. Waarom gebruik ik nu zilvervliesrijst? Het […]