Individuele begeleiding 


Ook jongeren worden in onze maatschappij overrompeld door voedingsinformatie, alsook (triggerende) informatie over gezondheid en lichamen. In mijn één op één begeleidingen met volwassen en jongeren focus ik me ook op gezondheidswinst op lange termijn en bouwen we samen een levensstijl op waar alle voedingsmiddelen een plaats krijgen en waar er meer rust heerst rond voeding. 


Jij kan bij mij terecht voor een individuele begeleiding als je 
💔 constant met eten bezig bent en meer mentale ruimte wilt, 
💔worstelt met negatieve gedachten en schuldgevoel rond eten, bewegen en je lichaam,
💔 worstelt met overeten en/of eetbuien
💔 al 101 diëten hebt geprobeerd en niets 'werkt', 
💔 worstelt met emotioneel eten, 
💔 een negatief en uitdagend lichaamsbeeld hebt, 
💔 worstelt met een negatieve relatie met eten of beweging 
💔worstelt met een eetstoornis zoals Anorexia Nervosa, Atypische Anorexia, Boulimie Nervosa, Binge Eating Disorder en Orthorexia. 

Individuele begeleiding

Als erkende diëtiste, intuïtief eten counselor en eetstoornisexperte zet ik jouw noden op één tijdens een individuele begeleiding. Hoe jouw traject er uit ziet dat bepalen we samen na een intake gesprek en is afhankelijk van wat jij nodig hebt, je worstelingen, vragen en zo veel meer! 

€ 85 / intakesessie van 90 min.

€ 60 / opvolgsessie van 60 min. 

Naast mijn individuele begeleiding biedt ik ook een groepstraject aan want JIJ BENT NIET ALLEEN! 💕

Er zijn in onze maatschappij al verschillende taboes doorbroken, thank god! Maar spreken over hoe we ons voelen rond eten en ons lijf, welke gedachten hierbij naar boven komen en hoe vermoeiend dit allemaal kan zijn, dat is zeker en vast nog een taboe.

En erover spreken dat doen we in dit groepstraject wél! 

Leer samen met anderen via online modules, een werkboek en live calls  meer over zelfacceptatie, een positief lichaamsbeeld, gezond eetpatroon, intuïtief eten en veel meer! 

Groepsbegeleiding = samen met anderen naar een dieetvrij leven! 

€ 455 / volledige groepstraject

3X € 165  / volledige groepstraject

Ik wil meer weten! 🤩

Om ervoor te zorgen dat we als een team kunnen samenwerken bied ik een gratis online kennismakingsgesprek aan. Hierin bespreken we naar wat jij opzoek bent, wat je doelen zijn, wat belangrijk voor je is en bekijken we hoe ik jou het beste kan helpen. 

Dit kan via een 1:1 begeleiding zijn of misschien pas je wel perfect in mijn groepstraject of ben je geholpen met een masterclass. Binnen mijn 1:1 en groepsbegeleidingen zijn er beperkt plaatsen om iedereen de kwalitatieve begeleiding te geven die ze verdienen! 

We bekijken het samen welke begeleidingsvorm bij jou past. 
Boek deze kennismaking volledig vrijblijven door me een mailtje te sturen. 

Belangrijk! 

vereeckceline@gmail.com

+32 493 85 58 70


.