Individuele begeleiding voor volwassenen en jongeren


Ook jongeren worden in onze maatschappij overrompeld door voedingsinformatie, alsook (triggerende) informatie over gezondheid en lichamen. In mijn één op één begeleidingen met volwassen en jongeren focus ik me ook op gezondheidswinst op lange termijn en bouwen we samen een levensstijl op waar alle voedingsmiddelen een plaats krijgen en waar er meer rust heerst rond voeding. Als voedingsexperte binnen eetstoornissen help ik jongeren ( en hun gezin) en volwassenen graag bij hun herstel van Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, Binge Eating Disorder en Orthorexia Nervosa

 Via individuele consultaties gaan we samen op zoek naar hoe we opnieuw rust, maar ook lust rond voeding kunnen creëren. We starten steeds bij wat er voor jou lukt voor en zetten samen stappen om een gezonde en gevarieerde levensstijl op te bouwen en om jouw relatie met voeding te herstellen.

Een eetstoornis beïnvloed vaak het hele systeem, het hele gezin en de omgeving van de persoon. Hierdoor werk ik multidisciplinair met psycholoog en/of begeleidende arts. Heel wat van mijn cliënten worden begeleid door de fijne psychologen van Praktijk De Mast (www.praktijkdemast.be) , samen bieden we zowel individuele als multidisciplinaire groepsbehandeling aan. 

  • Vind je het moeilijk om te luisteren naar je lichaamssignalen? 
  • Hangen er negatieve gedachten/gevoelens rond eten en/of jouw lichaam? 
  • Heb je het gevoel dat je soms eet uit alles behalve honger? 
  • Overeet je je regelmatig maar je weet niet waarom? 
  • Heb je het gevoel "verslaafd" te zijn aan eten? 
  • Ben je constant bezig met eten en neemt het veel mentale ruimte in? 
  • Voel je je schuldig na het eten van bepaalde zaken? 
  • Heb je het gevoel dat je niet weet wat een gezonde levensstijl is? Of dat je het wel weet maar  voelt de eerste stap mijlenver? 

Individueel Life Lust Traject 


Samen gaan we van diëten naar intuïtief eten waarbij je een gezonde relatie met eten, jezelf en je lichaam ontwikkelt en je leert luisteren naar de noden van je lichaam. 

Nee, het is niet jouw fout dat diëten mislukken en het gaat niet gewoon maar over wilskracht! Dit en vele andere zaken maakt de dieet cultuur ons wijs en dit heeft heeft bij vele een groot effect op hun eetgedrag en relatie met voeding. 
Individuele begeleiding voor volwassenen en jongeren met eetstoornissen 

€ 85 / intakesessie van 90 min.

€ 60 / opvolgsessie van 60 min. 

Naast mijn individuele begeleiding biedt ik ook een groepstraject aan want JIJ BENT NIET ALLEEN! 💕

Er zijn in onze maatschappij al verschillende taboes doorbroken, thank god! Maar spreken over hoe we ons voelen rond eten en ons lijf, welke gedachten hierbij naar boven komen en hoe vermoeiend dit allemaal kan zijn, dat is zeker en vast nog een taboe.

En erover spreken dat doen we in dit groepstraject wél! 

Leer samen met anderen via online modules, een werkboek en live calls  meer over zelfacceptatie, een positief lichaamsbeeld, gezond eetpatroon, intuïtief eten en veel meer! 

Online Life Lust Traject - samen met anderen naar een dieetvrij leven! 

€ 455 / volledige groepstraject

3X € 165  / volledige groepstraject

Ik wil meer weten! 🤩

Om ervoor te zorgen dat we als een team kunnen samenwerken bied ik een gratis online kennismakingsgesprek aan. Hierin bespreken we naar wat jij opzoek bent, wat je doelen zijn, wat belangrijk voor je is en bekijken we hoe ik jou het beste kan helpen. 

Dit kan via een 1:1 begeleiding zijn of misschien pas je wel perfect in mijn groepstraject of ben je geholpen met een masterclass. Binnen mijn 1:1 en groepsbegeleidingen zijn er beperkt plaatsen om iedereen de kwalitatieve begeleiding te geven die ze verdienen! 

We bekijken het samen welke begeleidingsvorm bij jou past. 
Boek deze kennismaking volledig vrijblijven door me een mailtje te sturen. 

vereeckceline@gmail.com

+32 493 85 58 70


.