Ik ben Celine, erkend diëtiste en gecertificeerd intuïtief eten coach in Ekeren, Antwerpen. Ik ben een spring in het veld met een grote liefde voor het coachen en begeleiden van personen naar een gezonde levensstijl die helemaal bij de persoon past met de focus op de verandering van eet- en leefgewoonten, de relatie tussen de persoon en voeding en mindset. 

 ‘Lust’ staat voor de behoefte hebben aan… en dit neem ik mee in de praktijk. Als diëtiste ben ik ervan overtuigd dat ons lichaam en mind geen behoefte hebben aan strenge diëten, detox kuren, strikte dagschema’s of kcal tellen, voedingsregels, (snel) gewichtsverlies,..... Ook onderzoek wijst dit uit en daarom vind je deze zaken niet terug in mijn begeleidingen. Mijn focus ligt op hoe je een gezonde levensstijl kan ontwikkelen waar alle voedingsmiddelen een plaats krijgen, waarin je kan genieten van eten, waarbij je luistert naar je lichaam en waarin je mild bent voor jezelf om aan persoonlijke gezondheidswinst te doen op lange termijn. 
Over Celine

You are also at the right spot als je een spreker zoekt. Bekijk hier meer! 

⚡Met trots mede-voorzitter van de Intuïtief eten commissie, een initiatief van de Vlaamse beroepsvereniging voor diëtisten. 

⚡ Levensgenieter die kan genieten van een aperitief in de zon, een stille yogasessie, een avontuur in het buitenland en een goede avond op de dansvloer. 

⚡ Eentje van Antwerpen met de typische "a"!

⚡ Fervent loper die in een loopclub zit en die af en toe op haar snowboard staat. 

⚡ Grootste supporter van mijn partner, broers en ouders! 

⚡ Favoriete eten? Dinokoeken en alles wat met de Aziatische en Zuid-Amerikaanse keuken te maken heeft! Alles wat met warm fruit of kaneel te maken heeft ga ik liever uit de weg want dat lust ik écht niet....


Wat moet je nog weten over Celine? 

vereeckceline@gmail.com

+32 493 85 58 70


.