Ik ben Celine, erkend diëtiste en gecertificeerd intuïtief eten coach in Ekeren, Antwerpen. Ik ben een spring in het veld met een grote liefde voor het coachen en begeleiden van personen naar een gezonde levensstijl die helemaal bij de persoon past met de focus op de verandering van eet- en leefgewoonten, de relatie tussen de persoon en voeding en mindset. 

 ‘Lust’ staat voor de behoefte hebben aan… en dit neem ik mee in de praktijk. Als diëtiste ben ik ervan overtuigd dat ons lichaam en mind geen behoefte hebben aan strenge diëten, detox kuren, strikte dagschema’s of kcal tellen, voedingsregels, (snel) gewichtsverlies,..... Ook onderzoek wijst dit uit en daarom vind je deze zaken niet terug in mijn begeleidingen. Mijn focus ligt op hoe je een gezonde levensstijl kan ontwikkelen waar alle voedingsmiddelen een plaats krijgen, waarin je kan genieten van eten, waarbij je luistert naar je lichaam en waarin je mild bent voor jezelf om aan persoonlijke gezondheidswinst te doen op lange termijn. 
Over Celine

Omdat ik zelf in de dieet cultuur heb gezeten ben ik er nu zeker van dat ik dit niet meer wil en ook niet meer voor jou. Zo kwam intuïtief eten op mijn pad. Een visie die vroeger “gewoon eten” zou hebben genoemd indien de dieet cultuur niet bestond, maar die me opnieuw vrijheid en rust rond voeding gaf. Alsook ervoor zorgde dat ik opnieuw van eten kon genieten en dat ik een gezonde levensstijl creëerde. 

Ik ging me hierin verdiepen, las het boek, behaalde het certificaat als intuïtief eten counselor en sinds 2 jaar begeleid ik mensen met hart en ziel volgens de principes van intuïtief eten. Ik help je uit de dieet cultuur stappen, jezelf niet meer te vergelijken met een getal of maat en je opnieuw te leren connecteren met hun lichaam. Omdat personen (jong en oud(er)) hierin begeleiden mijn passie en missie is nam ik de grote stap om hier voltijds mijn beroep van te maken en liet ik eind 2021 mijn job in het ziekenhuis achter en koos ik voor 100% levenslust! 

Ben je klaar om diëten los te laten, om je niet meer te focussen op de weegschaal maar op hoe je je voelt, om zorgen rond voeding los te laten, om je lichaam te leren vertrouwen en om je eigen gezonde levensstijl te ontdekken?
You are at the right spot! 


Ik heb in het verleden zelf diëten gedaan want oh ja de dieet cultuur is overal... Maar net zoals ik heb jij geen volgend dieet nodig! Want als je er even over nadenkt, wat hebben diëten je eigenlijk opgeleverd? 

Let's spread the word! 

Van nature sta ik graag voor een groep en mijn kennis en ervaring delen is iets wat ik heel graag doe! Ben je dus op zoek naar een spreker voor jouw evenement, bijscholing of voor een aflevering van je podcast? You are also at the right spot! 

  • Je kan bij me terecht voor een presentatie, lezing of uitgebreide babbel over intuïtief eten en een gezonde levensstijl, emotioneel eten, lichaamsbeeld, intuïtief eten en eetstoornissen,  gewichtsstigma, .... 
  • Zowel online presentaties als in persoon zijn mogelijk. 
  • Hoe een presentatie of lezing ondersteund wordt (powerpoint, oefeningen, werkboek,...) zal per opdracht bekeken worden. 
  • Alle voorstellen en ideeën zijn welkom! 

Wil je meer informatie?
Neem contact met me op!