Bij Lust stellen we alles in het werk om u een kwalitatieve service te bieden. Bent u toch niet tevreden over uw aankoop? Laat dan zeker iets weten via vereeckceline@gmail.com, wij helpen u graag verder.

U kan ook beroep doen op uw herroepingsrecht. Lees hieronder de specifieke bepalingen in verband met uw herroepingsrecht na aankoop van onze producten of services.

Online cursus, e-book, webinar 
Wanneer u een online cursus, e-book of ander product met online/digitale inhoud aankoopt van Lust, gaat u automatisch akkoord met de uitvoering van deze dienst en erkent u het herroepingsrecht definitief te verliezen zodra de dienst is uitgevoerd. Herroeping na aankoop is dus niet meer mogelijk. 

Wanneer u een online webinar heeft gekocht, is herroeping niet meer mogelijk eens de webinar is gestart en na afloop van de webinar. U kan de aankoop van een online webinar wel herroepen tot 48 uur voor aanvang van de webinar en u heeft dan recht op een terugbetaling van de volledige aankoopprijs. Indien u annuleert tussen 48u voor aanvang van de webinar en de eigenlijk aanvang van de webinar, heeft u recht op een terugbetaling van 50% van de aankoopprijs.  

One-on-one sessies
U betaalt een one-on-one sessie steeds pas na afloop van de sessie. Indien u zich inschrijft voor een one-on-one sessie, maar deze minder dan 24u voor aanvang van de sessie annuleert, bent u Lust 50% van de aankoopprijs verschuldigd.  

Herroepingsrecht uitoefenen
Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, stelt u Lust op de hoogte van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen per aangetekend schrijven door middel van een ondubbelzinnige verklaring. 
U kan hiervoor gebruik maken van het onderstaande modelformulier, maar u bent hier niet toe verplicht.
Aan: [adres], fax: [nummer], e-mail: [e-mail]: Ik/wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep/herroepen (*) : — besteld op / ontvangen op (*) — uw naam / namen: — Uw adres: — Uw handtekening (enkel wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) — Datum (*)Doorhalen wat niet van toepassing is.

Fysiek product
Indien u een fysiek product aankoopt via de webshop, heeft u na levering van het product 14 dagen tijd om uw herroepingsrecht uit te oefenen. Om gebruik te maken van dit recht dient u eerst contact met ons op te nemen via vereeckceline@gmail.com. 

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de bezorger.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

vereeckceline@gmail.com

+32 493 85 58 70


.