De aziatische en oosterse keuken is nog steeds één van mijn favoriete keukens! Overlaatst kookte ik voor mijn bubbel een aziatische sharing dishes en kreeg ik complimenten over mijn aziatische kipsatés met pindasaus dus voila!
Om een volwaardige maaltijd voor te schotelen maakte ik nog kerrie groenten en zilvervliesrijst. Waarom gebruik ik nu zilvervliesrijst? Het verschil tussen zilvervliesrijst en de “gewone” witte rijst zit in het feit dat zilvervliesrijst nog een vliesje heeft rond zijn rijstkorrel, iets dat van nature aanwezig is. Dit vliesje wordt bij witte rijst verwijderd. Dat vliesje rondom de rijst bevat relatief veel vezels, magnesium en andere voedingsstoffen, gezondheidsvoordelen dus!
Ingrediënten – allemaal te vinden in de gewone supermarkt! (voor 2 personen):
Werkwijze:
vereeckceline@gmail.com
+32 493 85 58 70
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 💌 en ontvang maandelijks leuke content, tips and tricks en blijf als eerste op de hoogte!
Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief dus hou je mail zeker in het oog!
©2024 Lust - Celine Vereeck
algemene voorwaarden
privacybeleid
_______
_______
_______
_______
_______
cookiebeleid
herroepingsrecht
branding Jolien Peeters
copywriting Charlotte Baert
foto's door Christine Smeyers, Jamie Neirynck, Studio Wies & by NOUCHKA