Falafel, een van mijn favoriete vleesvervangers. Deze kruidige, gefrituurde balletjes van gestampte kikkererwten en/of tuinbonen zijn afkomstig van de Midden-Oosterse keuken. Bij ons is het een populaire vleesvervanger die meer en meer gebruikt wordt, in een salade, als vegetarische snack tussen een broodje of op zichzelf met een dipsaus.
Eigenlijk is falafel niet moeilijk om zelf te maken, kant en klaar vind je ze ook in (bijna) iedere supermarkt. Ik ging voor een recept met de voorverpakte versie en gevulde courgettes met een Midden-Oosterse touch!
Ingrediënten (voor 2 personen):
Werkwijze:
vereeckceline@gmail.com
+32 493 85 58 70
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 💌 en ontvang maandelijks leuke content, tips and tricks en blijf als eerste op de hoogte!
Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief dus hou je mail zeker in het oog!
©2024 Lust - Celine Vereeck
algemene voorwaarden
privacybeleid
_______
_______
_______
_______
_______
cookiebeleid
herroepingsrecht
branding Jolien Peeters
copywriting Charlotte Baert
foto's door Christine Smeyers, Jamie Neirynck, Studio Wies & by NOUCHKA