Omdat het net Thanksgiving is geweest zag ik overal de typische “pecan pie” verschijnen en laat nu zijn dat in peccannoten echt lekker vind dus ging ermee aan de slag! Na wat ideetjes te zijn afgegaan kwam ik op een karamel pecan “upside down” cake, oooooh dat zou ik eens proberen. En het was na de eerste try out recht in de roos.
Een heerlijk zoet gebak dat de geur van de wintermaanden in huis brengt! Ik werkte voor dit gebak met Zusto, hat was geen samenwerking maar ik ben oprecht fan van deze suikervervanger. Het is lekkere suikervervangen omdat het, naar mijn mening, geen typische zoetstof nasmaak heeft en het is makkelijk in gebruik omdat het een één op één verhouding heeft met suiker. En je kan er ook karamel mee maken! Daarnaast bevat deze suikervervanger ook nog eens voedingsvezels, dat is mooi meegenomen.
Ingrediënten cake:
Ingrediënten karamel-pecan topping:
Bereidingswijze:
vereeckceline@gmail.com
+32 493 85 58 70
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 💌 en ontvang maandelijks leuke content, tips and tricks en blijf als eerste op de hoogte!
Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief dus hou je mail zeker in het oog!
©2024 Lust - Celine Vereeck
algemene voorwaarden
privacybeleid
_______
_______
_______
_______
_______
cookiebeleid
herroepingsrecht
branding Jolien Peeters
copywriting Charlotte Baert
foto's door Christine Smeyers, Jamie Neirynck, Studio Wies & by NOUCHKA