Wanneer we, zoals de laatste week, getrakteerd worden op herfstige regendagen groeit het verlangen naar comfortabele en smakelijke baksels. Combineer dat verlangen met enkele overrijpe bananen in de fruitschaal en ik weet wat doen. Dit bananenbrood is instant feel good food! 🍌
Ingrediënten voor 1 brood:
Werkwijze:
Je kan dit brood enkele dagen bewaren in een afgesloten doos of invriezen in porties. Een heerlijkheid als ontbijt of tussendoor met een tasje koffie of thee ☕. Geniet ervan! ❤️
Dit recept werd gemaakt in samenwerking met Binke Hoeken, stagiaire voedings- en dieetkunde die haar stage in het najaar van 2023 liep!
vereeckceline@gmail.com
+32 493 85 58 70
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 💌 en ontvang maandelijks leuke content, tips and tricks en blijf als eerste op de hoogte!
Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief dus hou je mail zeker in het oog!
©2024 Lust - Celine Vereeck
algemene voorwaarden
privacybeleid
_______
_______
_______
_______
_______
cookiebeleid
herroepingsrecht
branding Jolien Peeters
copywriting Charlotte Baert
foto's door Christine Smeyers, Jamie Neirynck, Studio Wies & by NOUCHKA