Mijn lievelingsontbijt op dit moment: havermoutpap met een sappige peer en een schep notenpasta! Het doet me denken aan de winter en het rustig wakker worden aan de chauffage, zalig toch? Havermoutpap kan je pimpen hoe je maar wil! Dat is net het leuke eraan, de ene dag met peer en notenpasta, de andere dag met mango en kokos! Daarnaast kan je ze zowel warm als koud klaarmaken, veel mogelijkheden dus. Wat is jouw favoriet?
Ingrediënten:
- 40g havervlokken
- 150 ml ongezoete sojadrink
- 3 eetlepels ongezoete sojayoghurt
- 1 peer
- 1 eetlepel gehakte noten naar keuze
- 1 koffielepel 100% notenpasta naar keuze
Werkwijze:
- Meng de havermout met de sojadrink en de sojayoghurt. Laat dit een nachtje in de ijskast staan.
- De volgende ochtend snij je de peer naar wens en voeg je deze samen met de andere ingrediënten toe aan de havermoutpap. And you are ready to eat!
- Smakelijk!