Goooooooodmorning! Stagiaire Helena (via instagram te vinden als @nutririonmadesimple.helena) start deze ochtend met het delen één van haar favoriete ontbijtrecepten: gebakken appeltjes met granola. Een receptje dat makkelijk en heel smaakvol is!
Helena is grote fan van dit recept maar voor diegene die me al even volgen (en wat kennen) weten dat ik geen fan ben van warm fruit. 😉 Toch vind ik het super fijn om Helena’s favoriete recept te delen want dit laat nog maar eens zien dat iedereen zijn eigen smakenpalet heeft en dat jij niet alles lekker moet vinden! (of juist wel!)
Ingrediënten:
Werkwijze:
Deze gebakken appels hebben hun tijd nodig in de oven, maar zo kunnen ze hun heerlijke geur doorheen de keuken verspreiden. Eens ze gaar zijn, zijn ze ready to go!
Ik eet deze appels het liefst met een grote lepel yoghurt. Ik hou van het frisse en zure van de yoghurt met de zoete appels. Werk eventueel af met een drizzle ahornsiroop wat gehakte nootjes. Het beste aan dit receptje? De sappen die uit de appels vrijkomen en aan de ovenschaal blijven kleven. Zo lekker! Vergeet dus zeker de schaal niet leeg te lepelen.
Smakelijk, Helena
vereeckceline@gmail.com
+32 493 85 58 70
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief 💌 en ontvang maandelijks leuke content, tips and tricks en blijf als eerste op de hoogte!
Je bent nu ingeschreven voor de nieuwsbrief dus hou je mail zeker in het oog!
©2024 Lust - Celine Vereeck
algemene voorwaarden
privacybeleid
_______
_______
_______
_______
_______
cookiebeleid
herroepingsrecht
branding Jolien Peeters
copywriting Charlotte Baert
foto's door Christine Smeyers, Jamie Neirynck, Studio Wies & by NOUCHKA