Zet jouw leven zonder diëten en (di)eetregels in de kijker met onze anti-dieet t-shirts! 

I'm a sucker voor t-shirts met leuke, grappige en betekenisvolle quotes omdat deze opvallend zijn maar ook een conversatie kunnen uitlokken. We willen het stoppen met diëten, gekke dieetregels en de absurde verwachting om constant bezig te zijn met je lichaam en diëten belichten met onze t-shirts! 


"The more than a body club" t-shirt benadrukt enerzijds dat iedereen meer is dan een lichaam en een gewicht!  Anderzijds willen we aanhalen dat het lichamelijk ideaalbeeld dat er in onze maatschappij heerst niet reeël, oké en normaal is en hiervoor hebben we ons laten inspireren door het Venusbeeldje van Willendorf. Deze  staat voor een idealisering van het vrouwelijke lichaam en vrouwelijkheid maar dat moet eigenlijk helemaal niet geïdealiseerd worden want alle lichamelijk zijn oké en waardig. 

Ik denk dat het duidelijk is dat we diëten niet zo op en top vinden, toch? En meestal is dit wel gespreksonderwerp nummer één! Met onze "i don't give a fuck about your diet" t-shirt hoef je niet te zeggen dat je het niet over diëten wil hebben, je kan gewoon deze t-shirt aantrekken! 

Met met onze "Make Carbs Great Again" t-shirt willen we laten zien dat koolhydraten gewoon geweldig zijn en niet de demonen die de dieetcultuur beweert dat ze zijn! 

Campagne is afgesloten! 

Heb je deze campagne gemist? Hou onze sociale media goed in de gaten.... Misschien komt er nog een campagne! 

Om deze t-shirt campagne op poten te zetten sloeg in de handen in elkaar met Jolien! Schoonzus, goede vriendin en geweldige creatieveling zoals je kan zien! We ontwierpen 3 verschillende t-shirts omdat we jou, jouw broer en/of zus , jouw ouders en al jouw collega's en buren willen bereiken.

Draag jij deze t-shirts mee om de wereld duidelijk te maken dat alle lichamen cool zijn en dat het hebben van een anti-dieet mindset absoluut gezond is? 

Alle t-shirts zullen van XS tot 2XL-3XL verkrijgbaar zijn. We hebben aandacht gegeven aan inclusivitiet naar maten toe omdat we de representatie van alle soorten lichamen en maten ten volle ondersteunen. We beseffen dat er bij deze maatmarge personen zullen buitenvallen en geven aandacht aan hoe we onze t-shirt campagne nog inlcusiever kunnen maken. Iedereen verdient het om te kunnen dragen wat ze willen en hier willen we aan bijdragen door de conversatie aan te gaan. We voorzien ook verschillende modellen en soorten stoffen waarbij iedereen kiezen wat voor hem/haar/hen comfortabel is! 


Referentie maten op foto's
- Celine en Vince dragen t-shirt "make carbs great again" in maat S
- Lukas draagt t-shirt "i don't give a fuck about your diet" in maat L 
- Jolien draagt t-shirt 'the more than a body club" in maat M in ons "baggy" model 
- Op de website vind je verdere referenties naar andere maten

Bekijk hier de gehele t-shirt campagne!