Naast individuele begeleiding bied ik sinds 2021 ook een groepstraject aan!
Dit groepstraject bestaat uit een kleine groep gelijkgestemde,  een online cursus die je op je eigen tempo volgt, tussentijdse groepcalls en een goodiebag waarin je eigen werkboek zit waarmee je aan de slag gaat. 

Wil je van A tot Z alles leren over Intuïtief Eten en het loslaten van diëten. Wil je dit vanuit thuis kunnen doen maar ook individueel advies krijgen? Dan zijn mijn online trajecten iets voor jou! 

Klik hier als je meer wil weten!

Ben je op zoek naar uitgebreide en onderbouwde informatie omtrent een specifiek thema? Kijk dan zeker eens tussen mijn masterclasses!

Good to know: een masterclass kan zeker en vast voorbereidend zijn op een 1:1 begeleiding. Zo kan je al zelfstandig aan de slag gaan! 

  • "Zou ik dat koekje wel eten?"
  • "Ik heb net gegeten dus ik kan toch geen honger hebben? Pff maar ik heb wel honger...."
  • "Ik at dit weekend frietjes, dat is toch niet gezond....."
  • "Morgen moet ik zeker bewegen want wat heb ik vandag toch weer allemaal gegeten?!".
  • ...........

Dit is een glimp van hoe dieetgedachten er kunnen uitzien....... Deze beïnvloeden niet alleen je eet- en beweeggedrag maar ook je algemene en mentale welzijn, alsook gevoelens tegenover jezelf en je lichaam. 💔 Daarnaast houden ze vaak de "alles of niets" mentaliteit rond voeding en beweging in stand. Wil je hier vanaf? Wel, in deze masterclass leer je afscheid nemen van dieetdenken en strenge en/of negatieve eetgedachten!
Zo zet jij de eerste stappen naar een dieetvrij leven! 

Klik hier als je meer wil weten! 

vereeckceline@gmail.com

+32 493 85 58 70


.