Individueel Life Lust Traject 
Nee, het is niet jouw fout dat diëten mislukken en het gaat niet gewoon maar over wilskracht! Dit en vele andere zaken maakt de dieet cultuur ons wijs en dit heeft heeft bij vele een groot effect op hun eetgedrag en relatie met voeding. 

Individueel Life Lust Traject voor kinderen en jongeren. 
In 2020 deed ik een verdere opleiding en specialisatie rond begeleiding naar een gezonde levensstijl bij kinderen en jongeren en kreeg een certificaat van “kinderdiëtiste”. Ik werk heel graag met kinderen en jongeren, hierdoor zijn kleine kapoenen, jongeren en hun ouders ook welkom bij LUST.  

Ook kinderen en jongeren worden in onze maatschappij overrompelt met voedingsinformatie, alsook (triggerende) informatie over gezondheid en lichamen. In mijn begeleiding met kinderen en jongeren focus ik me ook op gezondheidswinst op lange termijn en bouwen we samen een levensstijl op waar alle voedingsmiddelen een plaats krijgen en waar er meer rust heerst rond voeding. Het kind of de jongere krijgt tijdens hun begeleiding ook verantwoordelijkheid en als team (hij/zij, ik en het hele gezin) maken we samen gezonde keuzes! 

Om ervoor te zorgen dat we als een team kunnen samenwerken bied ik voor deze één op één begeleiding een gratis telefonisch gesprek aan om de (gezins)situatie en jullie vraag te bespreken. Reserveer nu jullie gesprek!

Individueel traject voor jongeren en volwassenen met eetstoornissen 

Ik help jongeren en hun gezin en volwassen graag bij het herstel van een eetstoornis. Via individuele consultaties gaan we samen op zoek naar hoe we opnieuw rust, maar ook lust rond voeding kunnen creëren. We starten steeds bij wat er voor jou lukt voor en zetten samen stappen om een gezonde en gevarieerde levensstijl op te bouwen en om jouw relatie met voeding te herstellen.

Een eetstoornis beïnvloed vaak het hele systeem, het hele gezin en de omgeving van de persoon. Hierdoor werk ik multidisciplinair met psycholoog en/of begeleidende arts. Heel wat van mijn cliënten worden begeleid door de fijne psychologen van Praktijk De Mast (www.praktijkdemast.be) , samen bieden we zowel individuele als multidisciplinaire groepsbehandeling aan. 

Wil je aan deze struggles werken en  een levensstijl opbouwen vol goesting, lust en zonder (di)eetregels?Dan is dit individueel traject helemaal iets voor jou!

Reserveer nu jouw gratis kennismakingsgesprek. 

  • Vind je het moeilijk om te luisteren naar je lichaamssignalen? 
  • Hangen er negatieve gedachten/gevoelens rond eten en/of jouw lichaam? 
  • Heb je het gevoel dat je soms eet uit alles behalve honger? 
  • Overeet je je regelmatig maar je weet niet waarom? 
  • Heb je het gevoel "verslaafd" te zijn aan eten? 
  • Ben je constant bezig met eten en neemt het veel mentale ruimte in? 
  • Voel je je schuldig na het eten van bepaalde zaken? 
  • Heb je het gevoel dat je niet weet wat een gezonde levensstijl is? Of dat je het wel weet maar  voelt de eerste stap mijlenver? 
  • Heb je het helemaal gehad met de dieet cultuur en wil je je eigen gezonde levensstijl ontwikkelen? 

In samenwerking met erkend klinisch psycholoog en mijn partner in crime, Laura Gypen, bieden we vanaf november 2022 een groepsbehandeling aan voor jongeren met (beginnende) anorexia. Lees hier meer!

Individueel Life Lust Traject 

vereeckceline@gmail.com

+32 493 85 58 70


.