Individueel LIFE LUST traject

Bij een individueel LIFE LUST traject werk ik met een gewichtsneutralebegeleiding waarbij jouw gewicht en gewichtsverlies niet prioritair zijn, jouw gezondheid wel. Laat gezondheid nu uit veel meer bestaan dan enkel gewicht! Vind je het moeilijk om te luisteren naar je lichaamssignalen? Hangen er negatieve gedachten/gevoelens rond eten en/of jouw lichaam? Heb je het gevoel dat je soms eet uit alles behalve honger? Heb je het helemaal gehad met de dieet cultuur en wil je je eigen gezonde levensstijl ontwikkelen?
Dan is dit individueel traject iets voor jou!één op één begeleiding voor het prikkelbare darm syndroom, ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. 

Naast mijn specialisatie inzake intuïtief eten ben ik ook gespecialiseerd in voeding en darmproblematieken omdat… je kan het al raden… er ook zelf last mee heb. Darmklachten kunnen jouw leven(skwaliteit) beïnvloeden en meestal zien andere mensen dit niet. Ik help personen met darmklachten graag om hun klachten te verminderen want oh ja, er zijn wel wat voedingsmiddelen waarvan onze darmen niet zo gelukkig worden. Ook tijdens deze begeleiding ga ik in op hoe eten jouw lichaam doet voelen, hoe je naar je lichaamssignalen luisteren en hoe je omgaat met voeding en je lichaam. 


één op één begeleidingen voor kinderen tot 16 jaar. 
In 2020 deed ik een verdere opleiding en specialisatie rond begeleiding naar een gezonde levensstijl bij kinderen en jongeren en kreeg een certificaat van “kinderdiëtiste”. Ik werk heel graag met kinderen en jongeren, hierdoor zijn kleine kapoenen, jongeren en hun ouders ook welkom bij LUST.  

Ook kinderen en jongeren worden in onze maatschappij overrompelt met voedingsinformatie, alsook (triggerende) informatie over gezondheid en lichamen. In mijn begeleiding met kinderen en jongeren focus ik me ook op gezondheidswinst op lange termijn en bouwen we samen een levensstijl op waar alle voedingsmiddelen een plaats krijgen en waar er meer rust heerst rond voeding. Het kind of de jongere krijgt tijdens hun begeleiding ook verantwoordelijkheid en als team (hij/zij, ik en het hele gezin) maken we samen gezonde keuzes! 

Om ervoor te zorgen dat we als een team kunnen samenwerken bied ik voor deze één op één begeleiding een gratis telefonisch gesprek aan om de (gezins)situatie en jullie vraag te bespreken. Reserveer nu jullie gesprek!

'Ik lust dat niet!'

één op één ondersteuning voor kinderen en jongeren met eetproblemen of eetstoornissen tot 16 jaar. 

Ik help kinderen of jongeren en hun gezin graag bij eetproblemen of -stoornissen. Via gezinsconsultaties of individuele consultaties gaan we samen op zoek naar hoe we opnieuw rust, maar ook lust rond voeding kunnen creëren. We starten steeds bij wat er lukt voor jou en zetten samen stappen om een gezonde en gevarieerde levensstijl op te bouwen. Vaak werk ik multidisciplinair met psycholoog en/of begeleidende arts. 

Om ervoor te zorgen dat ik een goede kijk heb op de (gezins)situatie en wie het kind of de jongere is bied ik een gratis telefonisch gesprek aan om alles te bespreken en de eerste stappen te zetten. Reserveer jouw gesprek! 

Wil je een levensstijl opbouwen vol goesting, lust en zonder dieetregels? Om ervoor te zorgen dat we als een team kunnen samenwerken en we een match zijn is bied ik voor deze één op één begeleiding een gratis telefonisch gesprek aan om af te toetsen of deze begeleiding voor jou is. Reserveer jouw gesprek! 

Individueel LIFE LUST traject