Individueel LIFE LUST traject

  • Vind je het moeilijk om te luisteren naar je lichaamssignalen? 
  • Hangen er negatieve gedachten/gevoelens rond eten en/of jouw lichaam? 
  • Heb je het gevoel dat je soms eet uit alles behalve honger? 
  • Overeet je je regelmatig maar je weet niet waarom? 
  • Ben je constant bezig met eten en neemt het veel mentale ruimte in? 
  • Voel je je schuldig na het eten van bepaalde zaken? 
  • Heb je het gevoel dat je niet weet wat een gezonde levensstijl is? Of dat je het wel weet maar dat de eerste stap mijlenver aanvoelt? 
  • Heb je het helemaal gehad met de dieet cultuur en wil je je eigen gezonde levensstijl ontwikkelen? 
één op één begeleidingen voor kinderen en jongeren.
In 2020 deed ik een verdere opleiding en specialisatie rond begeleiding naar een gezonde levensstijl bij kinderen en jongeren en kreeg een certificaat van “kinderdiëtiste”. Ik werk heel graag met kinderen en jongeren, hierdoor zijn kleine kapoenen, jongeren en hun ouders ook welkom bij LUST.  

Ook kinderen en jongeren worden in onze maatschappij overrompelt met voedingsinformatie, alsook (triggerende) informatie over gezondheid en lichamen. In mijn begeleiding met kinderen en jongeren focus ik me ook op gezondheidswinst op lange termijn en bouwen we samen een levensstijl op waar alle voedingsmiddelen een plaats krijgen en waar er meer rust heerst rond voeding. Het kind of de jongere krijgt tijdens hun begeleiding ook verantwoordelijkheid en als team (hij/zij, ik en het hele gezin) maken we samen gezonde keuzes! 

Om ervoor te zorgen dat we als een team kunnen samenwerken bied ik voor deze één op één begeleiding een gratis telefonisch gesprek aan om de (gezins)situatie en jullie vraag te bespreken. Reserveer nu jullie gesprek!

'Ik lust dat niet!'

Vanaf maandag 11 juli kunnen er geen nieuwe kennismakings- of intakegesprekken ingepland worden inzake darmproblemen en darmziekten.

één op één ondersteuning voor kinderen en jongeren met eetproblemen of eetstoornissen. 

Ik help kinderen of jongeren en hun gezin graag bij eetproblemen of -stoornissen. Via gezinsconsultaties of individuele consultaties gaan we samen op zoek naar hoe we opnieuw rust, maar ook lust rond voeding kunnen creëren. We starten steeds bij wat er lukt voor jou en zetten samen stappen om een gezonde en gevarieerde levensstijl op te bouwen. Vaak werk ik multidisciplinair met psycholoog en/of begeleidende arts. 

Om ervoor te zorgen dat ik een goede kijk heb op de (gezins)situatie en wie het kind of de jongere is bied ik een gratis telefonisch gesprek aan om alles te bespreken en de eerste stappen te zetten. Reserveer jouw gesprek! 

 Om ervoor te zorgen dat we als een team kunnen samenwerken en we een match zijn is bied ik voor deze één op één begeleiding een gratis telefonisch gesprek aan om af te toetsen of deze begeleiding voor jou is. Reserveer jouw gesprek!

Individueel LIFE LUST traject

één op één begeleiding voor het prikkelbare darm syndroom, ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. 

Wil je een levensstijl opbouwen vol goesting, lust en zonder (di)eetregels?
Dan is dit individueel traject helemaal iets voor jou! 

In samenwerking met erkend klinisch psycholoog en mijn partner in crime, Laura Gypen, bieden we vanaf november 2022 een groepsbehandeling aan voor jongeren met (beginnende) anorexia. Lees hier meer!