Individueel Life Lust Traject voor volwassenen en jongeren


Ook jongeren worden in onze maatschappij overrompelt met voedingsinformatie, alsook (triggerende) informatie over gezondheid en lichamen. In mijn één op één begeleidingen met volwassen en jongeren focus ik me ook op gezondheidswinst op lange termijn en bouwen we samen een levensstijl op waar alle voedingsmiddelen een plaats krijgen en waar er meer rust heerst rond voeding. 

Om ervoor te zorgen dat we als een team kunnen samenwerken bied ik voor een 1:1 begeleiding een gratis kennismakingsgesprek aan. Boek deze volledig vrijblijvend! 


Als voedingsexperte binnen eetstoornissen help ik jongeren ( en hun gezin) en volwassen graag bij hun herstel van Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, Binde Eating Disorder en Orthorexia Nervosa. 

 Via individuele consultaties gaan we samen op zoek naar hoe we opnieuw rust, maar ook lust rond voeding kunnen creëren. We starten steeds bij wat er voor jou lukt voor en zetten samen stappen om een gezonde en gevarieerde levensstijl op te bouwen en om jouw relatie met voeding te herstellen.

Een eetstoornis beïnvloed vaak het hele systeem, het hele gezin en de omgeving van de persoon. Hierdoor werk ik multidisciplinair met psycholoog en/of begeleidende arts. Heel wat van mijn cliënten worden begeleid door de fijne psychologen van Praktijk De Mast (www.praktijkdemast.be) , samen bieden we zowel individuele als multidisciplinaire groepsbehandeling aan. 

  • Vind je het moeilijk om te luisteren naar je lichaamssignalen? 
  • Hangen er negatieve gedachten/gevoelens rond eten en/of jouw lichaam? 
  • Heb je het gevoel dat je soms eet uit alles behalve honger? 
  • Overeet je je regelmatig maar je weet niet waarom? 
  • Heb je het gevoel "verslaafd" te zijn aan eten? 
  • Ben je constant bezig met eten en neemt het veel mentale ruimte in? 
  • Voel je je schuldig na het eten van bepaalde zaken? 
  • Heb je het gevoel dat je niet weet wat een gezonde levensstijl is? Of dat je het wel weet maar  voelt de eerste stap mijlenver? 

Individueel Life Lust Traject 


Samen gaan we van diëten naar intuïtief eten waarbij je een gezonde relatie met eten, jezelf en je lichaam ontwikkelt en je leert luisteren naar de noden van je lichaam. 

Nee, het is niet jouw fout dat diëten mislukken en het gaat niet gewoon maar over wilskracht! Dit en vele andere zaken maakt de dieet cultuur ons wijs en dit heeft heeft bij vele een groot effect op hun eetgedrag en relatie met voeding. 
Individueel Life Lust Traject voor volwassenen en jongeren met eetstoornissen 

vereeckceline@gmail.com

+32 493 85 58 70


.